Az emberek nagyon gyakran kérdezik tőlünk, hogy vegán-e a kenyér. A rövid válasz: Általában igen! De ellenőrizze a címkét. Javasoljuk, hogy győződjön meg arról, hogy nem tartalmaz vegán összetevőket, például tojást, vajat, tehéntejet, tejsavót, kazeint és mézet.
Vegán tekercs, bagel, szendvics kenyér, lepénykenyér, zsemle, tekercs, pizza tészta és bagett megtalálható a legtöbb szupermarketben. Vigyázzon puha, dúsított kenyerekre, például briósra vagy barhára, amelyek valószínűleg tojással vagy vajjal készülnek.
Élesztő
Az emberek gyakran kérdezik, hogy az élesztő is vegán? A válasz igen! Az élesztő mindenütt jelen van, a testedben és a levegőben, és ez nem állati származék.
Összetévesztő összetevők neve
Ha biztos akar lenni abban, hogy mi is van pontosan a kenyerében, vásárolhat egyszerű, természetes kenyeret, csak néhány alapanyagból. De ne aggódjon, ha olyan szavakat lát, amelyek őrültnek tűnnek, és nem ismeri fel (vagy nem is tudja, hogyan kell kiejteni). Vegánnak lenni nem azt jelenti, hogy „tiszta”, hanem azt, hogy a lehető legtöbbet tedd meg minél több állat megmentéséért és pozitív változásokért, ezért ne lógj le a mikro-összetevőkről.
- A vegán fellendülés és a hónapos étrendem állati termékek nélkül
- Hogyan válhatunk vegán testépítővé
- A magas vércukorszint halálos immunválaszt válthat ki az influenzában és talán
- A párizsi Latin negyed mit kell látni, mit kell csinálni és hol lehet enni - Bekia Viajes
- A Keto diéta alapjai kezdőknek a legtöbb kérdés megválaszolásához